Google Map

Telefon: (+60)88-210 360

Faks: (+60)88-224 601

Waze App to SANZAC

28 thoughts on “Hubungi Kami”

1. Website yang menarik dan kreatif.Saya harap website ini ada banyak lagi info tentang SMK Sanzac

2. laman web ini sangat kemas dan cantik. saya berharap agar lebih banyak lagi info smk sanzac dimasukkan ke dalam laman web ini

3. Cantiknya website ini ! Sekolah ini mesti akan dikenali ramai dengan ada laman ini. Tahniah!

4. Website ini sangat menarik dan memberikan inspirasi kepada semua orang yang ingin membuat laman sesawang sendiri.

5. Website ini sangat membantu orang ramai untuk mengenali SMK SANZAC dengan lebih baik. Selain itu , website ini menarik perhatian orang ramai.

6. Syabas kerana berjaya membangunkan laman web utk sekolah. Mungkin boleh dikembangkan lagi di masa akan datang dengan memasukkan info sekolah, guru-guru & pelajar terdahulu..utk mengimbau kenangan guru/pelajar lampau.

7. Laman ini memberikan gambaran bahawa warga sekolah bekerjasama untuk menaikkan nama sekolah. Inisiatif membina yang boleh diberi pujian.